Науково-методичний практикум «Бібліотечно-бібліографічні джерела інформації у наукових дослідженнях»

  • Дата публікації: 30.10.2013

29 жовтня 2013 р. для студентів економічного факультету к.е.н., доцентом кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Міщук   О. В. спільно з працівниками бібліотеки проведено науково-методичний практикум «Бібліотечно-бібліографічні джерела інформації у наукових дослідженнях».

Під час практикуму Ольга Віталіївна ознайомила студентів з особливостями розвитку книговидавничої справи та методикою роботи з бібліотечними джерелами.

Завідувач інформаційно-бібліографічним відділом Ткаченко Тетяна Степанівна охарактеризувала види бібліографічних джерел, їх систематизацію, наочно продемонструвала студентам роботу з каталогами.

Заходи такого змісту допомагають студентам ефективно працювати з джерелами інформації та використовувати їх у науково-дослідній роботі.

Викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту дякують працівникам бібліотеки, зокрема, директору наукової бібліотеки, канд.філол.наук, доценту Григоренко Т.В. та завідувачу інформаційно-бібліографічним відділом Ткаченко Т.С. за допомогу і сприяння в організації роботи науково-методичного практикуму.

Міні галерея


Березень
Травень