24 серпня наша держава відзначає 22-річницю Незалежності України

  • Дата публікації: 23.08.2013

dhdryhue67dt nj З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України! Прийміть найсердечніше вітання і побажання: Народ України святкує уже 22 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.

У зв’язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 р., Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної Української держави — України. За результатами референдуму, незалежність України підтримали 90,92 % виборців.

Попри всі труднощі і перепони, за повної відсутності досвіду перетворень такого масштабу і складності, українці звели і вберегли від загроз та ризиків будівлю української державності. Показавши світові і самим собі, на що здатний народ, згуртований спільністю мети, любов’ю до своєї Вітчизни і відповідальністю за її долю.

 Тож, шановні студенти, громадяни України! Від імені колективу економічного факультету прийміть найщиріші вітання з нагоди 22-ї річниці Незалежності України! Це велике і величне свято міцно увійшло в нашу свідомість, наші помисли, справи, наше буття.

 Святкуючи разом з вами, від душі бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України! Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини!

Лютий
Квітень