Греція – гарний початок кар’єри!

  • Дата публікації: 25.06.2013

Греція – дивовижна країна, в якій до цієї пори зберігається особливий дух поєднання культури древності, античної Еллади, колискової європейської культури і християнства. Хто не мріяв відвідати цю країну і познайомитись з її видатними місцями?


Мрії обов’язково мають збуватися. Для студентів економічного факультету унікальна можливість закріпити теоретичні знання реальною практикою в готелях високого класу або інших туристичних компаніях і при цьому заробити на кишенькові витрати, знайти нових друзів і ближче познайомитися з грецькою історією і культурою стала не просто мрією, а реальністю.


«Середземноморське узбережжя, надзвичайно гарні безлюдні коралові рифи і стрімкі скелі, що височіють над водами моря – це просто казка. Ми маємо можливість не лише здобувати професійні навички майбутньої професії, а й відвідувати місцеві визначні пам’ятки – оцінити велич тисячолітньої цивілізації. Мабуть, ні в одній країні світу не відшукати такого унікального поєднання минулого і сучасності. Велич стародавніх споруд, екзотика грецького світу – це все вражає і захоплює» – діляться враженнями Тетяна Додонова, Сніжана Кравець та Владислав Семенюк, які проходить практику на островах Кріт, Родос в чотирьохзіркових і п’ятизіркових готелях.


Можна з упевненістю сказати, що відпочинок в Греції – це мрія кожного! Якщо ти навчаєшся на економічному факультеті не втрачай цієї унікальної можливості. Практика в Греції – це програма для тих, хто хоче поєднати роботу з відпочинком і поповнити свій багаж знань і свіжих яскравих вражень. Така практика безсумнівно стане гарним початком кар’єри в готельному бізнесі.

Міні галерея


Лютий
Квітень