Студенти економічного факультету проходили практику в Польщі та на Балканах

  • Дата публікації: 13.05.2013

Студенти економічного факультету напряму підготовки «Туризм» повернулися з практики, яку вони протягом трьох тижнів проходили в Польщі та балканських країнах.

За сприяння університету імені Адама Міцкевича у Познані група студентів, до складу якої входили представники України, Казахстану та Польщі, ознайомилася з туристичними маршрутами та національною культурою, звичаями Польщі, Боснії і Герцеговини, Чорногорії, Албанії, Македонії, Сербії.

Незабутнє враження отримали студенти від відвідування Імператорської мечеті (м. Сараєво), фортеці «Старий Бар» (історичний центр Граду). Особливо вразила туристів прогулянка узбережжям Адріатичного моря та інфраструктура м. Дубровник, яке знаходиться в південній частині Хорватії.

Відповідно до програми практики учасники поєднували туристичні маршрути з відвідуванням лекцій про культуру Македонії, Албанії та Сербії в Познанському університеті та полоністики в Белградському університеті.

Студенти економічного факультету вдячні керівництву Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за укладені міжнародні угоди про співробітництво, які надають можливість набути практичних навичок майбутньої професії.

Міні галерея


Лютий
Квітень