УЧАСТЬ ГАРАНТІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ У ПРЕЗЕНТАЦІЇ ІНСТРУМЕНТАРІЮ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ТА ЯКОСТІ ОСВІТИ У ЗВО

  • Дата публікації: 26.09.2022

23 вересня 2022 року відбулася презентація інструментарію для дослідження академічної доброчесності та якості освіти у ЗВО. Інструментарій розроблено в межах діяльності проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – Academic IQ, що впроваджується Американськими Радами з міжнародної освіти.

Під час презентації організатори представили до обговорення розроблені документи: анкету самооцінювання ЗВО; анкети для студентів та викладачів із супутніми інструкціями з їх використання; інструкцію з організації та проведення фокус-групових дискусій; матрицю-світлофор; поради з написання звіту за результатами проведеного дослідження. 

Гаранти освітніх програм НН інституту економіки та бізнес-освіти ознайомилися з можливостями проведення комплексного внутрішнього інституційного аналізу для визначення сильних сторін у роботі ЗВО та напрямами, які потрібно підсилити.

Дякуємо організаторам за інформативність та наданий інструментарій, що буде корисним у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти та академічної доброчесності.

 

Міні галерея


Березень
Травень