Підготовка професіоналів із спеціальності «Готельно-ресторанна справа» орієнтована на освоєння сучасних принципів ведення готельно-ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій в індустрію гостинності, прогресивних форм та методів організації виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств індустрії гостинності, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг,
Навчальний процес включає основні напрями професійної та практичної підготовки ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в бізнес-середовищі сучасних фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які здатні вирішувати конкретні проблеми і завдання професійної діяльності.
Бакалаврські програми
Бюджетні конкурсні пропозиції
Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти, тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39 |
|||
241 Готельно-ресторанна справа | денна/
заочна |
4 р. | НМТ(1. українська мова, 2. математика 3. історія України 4.Українська література або Іноземна мова, або фізика, або хімія, або біологія, або географія)
ЗНО 2021 рр., НМТ 2022, 2023 рр.: 1) українська мова і література (сертифікат), 2) математика (сертифікат), 3) історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика, або хімія (сертифікат) |
241 Готельно-ресторанна справа | денна/
заочна |
3 р. | НМТ(1. українська мова, 2. математика 3. історія України 4.Українська література або Іноземна мова, або фізика, або хімія, або біологія, або географія)
ЗНО 2021 рр., НМТ 2022, 2023 рр.: 1) українська мова і література (сертифікат), 2) математика (сертифікат), 3) історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика, або хімія (сертифікат) |
Магістерські програми
Бюджетні конкурсні пропозиції
Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти, тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39 |
|||
241 Готельно-ресторанна справа | денна/ заочна |
1 р. 4 м. | 1. ЄВІ 2023, 2024 рр. (сертифікат)
2.ЄФВВ один з предметних тестів на вибір вступника 2024 р. : «Педагогіка та психологія», «Економіка та міжнародна економіка», «Облік та фінанси», «Психологія та соціологія», «Управління та адміністрування»(сертифікат) Мотиваційний лист |
1 р. 4 м.* | 1. Фахове вступне випробування на вибір вступника: «Педагогіка та психологія», «Економіка та міжнародна економіка», «Облік та фінанси», «Психологія та соціологія», «Управління та адміністрування»(сертифікат)
2.Іспит з іноземної мови; Мотиваційний лист |
* Для осіб, що мають підстави для спеціальних умов участі у вступній кампанії
Випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» можуть обіймати посади:
– генерального директора (керівника) готельного або ресторанного підприємства;
– топ-менеджера закладу готельно-ресторанного господарства;
– фахівця з гостинності, конференц-сервісу, санаторно-курортної справи;
– готельєра;
– ресторатора;
– керівника структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
– керівника структурного підрозділу підприємства ресторанного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
– спеціаліста з адміністративної роботи (головного адміністратора служби прийому та розміщення у готелі, менеджера-адміністратора);
– керівника (провідного фахівця) зі сфери гостинності та туризму у державних органах місцевого самоврядування;
– викладача навчального закладу.
Для вступу подаються такі документи: