Підготовка професіоналів із спеціальності «Готельно-ресторанна справа» орієнтована на освоєння сучасних принципів ведення готельно-ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій в індустрію гостинності, прогресивних форм та методів організації виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств індустрії гостинності, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг,
Навчальний процес включає основні напрями професійної та практичної підготовки ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в бізнес-середовищі сучасних фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які здатні вирішувати конкретні проблеми і завдання професійної діяльності.
За ступенем «молодший бакалавр»
Бюджетні конкурсні пропозиції | |||
241 Готельно-ресторанна справа | денна/
заочна |
2 р. | 1.Українська мова та література (сертифікат)
2.Іноземна мова або історія України або математика або біологія або географія або фізика або хімія(сертифікат) |
Бакалаврські програми
Бюджетні конкурсні пропозиції
Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти, тел. – 098-468-68-34; 050-414-98-22; 068-81-90-065 |
|||
241 Готельно-ресторанна справа (спеціалізація за вибором: інноваційні технології ресторанного господарства, організація анімаційних послуг) | денна/
заочна |
4 р. | 1.Українська мова та література (сертифікат)
2.Іноземна мова (сертифікат) 3.Історія України або математика або біологія або географія або фізика або хімія(сертифікат) |
241 Готельно-ресторанна справа (спеціалізація за вибором: інноваційні технології ресторанного господарства, організація анімаційних послуг) | денна/
заочна |
3 р.5 м.* | 1.Українська мова і література (сертифікат)
2.Історія України (сертифікат) 3.Фаховий (Оганізація ГРС) |
241 Готельно-ресторанна справа (спеціалізація за вибором: інноваційні технології ресторанного господарства, організація анімаційних послуг) | денна/
заочна |
3 р.* | 1.Українська мова і література (сертифікат)
2.Історія України (сертифікат) 3.(Основи готельного обслуговування) |
*Для осіб, які подають диплом за іншою спеціальністю
Небюджетні конкурсні пропозиції | |||
241 Готельно-ресторанна справа (спеціалізація за вибором: інноваційні технології ресторанного господарства, організація анімаційних послуг) | денна/
заочна |
3 р.* |
1.Українська мова і література (сертифікат) 2.Іноземна мова або біологія або географія (сертифікат) 3.(Основи готельного обслуговування) |
Магістерські програми
241 Готельно-ресторанна справа | денна/ заочна |
1 р. 4 м. | 1.ЄВІ з іноземної мови (сертифікат)
2.Устаткування закладів готельно-ресторанної справи |
241 Готельно-ресторанна справа | денна/ заочна |
1 р. 4 м. / 1 р. 9 м.* | 1.ЄВІ з іноземної мови (сертифікат)
2.Комплексний іспит основи готельно-ресторанної справи |
*Для осіб, які подають диплом за іншою спеціальністю
Випускники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» можуть обіймати посади:
– генерального директора (керівника) готельного або ресторанного підприємства;
– топ-менеджера закладу готельно-ресторанного господарства;
– фахівця з гостинності, конференц-сервісу, санаторно-курортної справи;
– готельєра;
– ресторатора;
– керівника структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
– керівника структурного підрозділу підприємства ресторанного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
– спеціаліста з адміністративної роботи (головного адміністратора служби прийому та розміщення у готелі, менеджера-адміністратора);
– керівника (провідного фахівця) зі сфери гостинності та туризму у державних органах місцевого самоврядування;
– викладача навчального закладу.
Для вступу подаються такі документи:
Документи вступник пред’являє особисто.
Особи, які відносяться до пільгових категорій обов’язково повідомляють приймальну комісію та пред’являють відповідні документи.