Готельно-ресторанна справа

  • Дата оновлення: 23.05.2023

Підготовка професіоналів із спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» орієнтована на освоєння сучасних принципів ведення готельно-ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій в індустрію гостинності, прогресивних форм та методів організації виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств індустрії гостинності, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг,

Навчальний процес включає основні напрями професійної та практичної підготовки ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в бізнес-середовищі сучасних фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які здатні вирішувати конкретні проблеми і завдання професійної діяльності.

 

 Бакалаврські програми

Бюджетні конкурсні пропозиції

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти,

тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39

241 Готельно-ресторанна справа  денна/

заочна

4 р. НМТ(1.українська мова, 2.математика 3. історія України або іноземна мова, або  біологія, або фізика, або хімія)

 

ЗНО 2020-2021 рр.:

1)українська мова і література (сертифікат),

2)математика (сертифікат),

3)історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика, або хімія (сертифікат)

241 Готельно-ресторанна справа  денна 3 р. НМТ(1.українська мова, 2.математика 3. історія України або іноземна мова, або  біологія, або фізика, або хімія)

 

ЗНО 2019-2021 рр.:

1)українська мова і література (сертифікат),

2)історія України або математика, або іноземна мова або  біологія, або фізика, або хімія (сертифікат)

 

 

 

Магістерські програми

Бюджетні конкурсні пропозиції

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти,

тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39

241 Готельно-ресторанна справа денна/
заочна
1 р. 4 м. 1. ЄВІ (сертифікат)

2.Фахове випробування (Устаткування закладів готельно-ресторанної справи)

Мотиваційний лист

1 р. 4 м.* 1.Комплексне фахове вступне випробування (Основи готельно-ресторанної справи);

2.Іспит з іноземної мови;

Мотиваційний лист

* Для осіб, що мають підстави для спеціальних умов участі у вступній кампанії

 

 

Небюджетні конкурсні пропозиції

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти,

тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39

241 Готельно-ресторанна справа денна/
заочна
1 р. 4 м.** 1.Комплексне фахове вступне випробування (Основи готельно-ресторанної справи);

2.Іспит з іноземної мови;

Мотиваційний лист

 

 

Випускники спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» можуть обіймати посади:

 

генерального директора (керівника) готельного або  ресторанного підприємства;

– топ-менеджера закладу готельно-ресторанного господарства;

– фахівця з гостинності, конференц-сервісу,  санаторно-курортної справи;

– готельєра;

– ресторатора;

– керівника структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);

– керівника структурного підрозділу підприємства ресторанного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);

– спеціаліста з адміністративної роботи (головного адміністратора служби прийому та розміщення у готелі, менеджера-адміністратора);

– керівника (провідного фахівця) зі сфери гостинності та туризму у державних органах місцевого самоврядування;

–  викладача навчального закладу.

  

 

Для вступу подаються такі документи:

  • документ про освіту, додаток до нього;
  • 4 кольорових фотокартки розміром 3*4 см;
  • 2 конверти з марками;
  • сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що виносяться на конкурс (екзаменаційний листок);
  • копію паспорта;
  • копію ідентифікаційного номеру;
  • посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток);
  • документи, що дають право на пільги.

Документи вступник пред’являє особисто.

 

Адреса університету: 20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 2.

Березень
Травень