Керівник гуртка: Нещадим Людмила Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Староста: Яворська Юля, студентка 26мб групи.
День, аудиторія, час проведення засідань: перша середа місяця, ауд. 322, 14 год. 20 хв.
Мета діяльності гуртка – оволодіння студентами методикою науково-дослідної роботи, розширення наукового світогляду студентів, а також генерування наукових ідей в розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі.
Основними завданнями діяльності гуртка є:
№ п/п | П.І.Б. | Група |
1. | Яворська Юля | 26 мб |
2. | Красвітня Яна | 46 |
3. | Деркач Ірина | 46 |
4. | Іщук Вадим | 46 |
5. | Юр’єв Володимир | 46 |
6. | Поліщук Анна | 46 |
№ п/п | Зміст роботи | Дата | Відповідальний |
1 | Організаційне засідання. Затвердження плану проблемної групи | 08.09.2021р. | Нещадим Л. М. |
2. | Засідання на тему: «Особливості функціонування готельно-ресторанного ринку в умовах пандемії COVID-19» | 06.10.2021р. | Нещадим Л. М., Красвітня Я. |
3. | Засідання на тему: «Світові тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу» | 3.11.2021р. | Нещадим Л. М., Деркач І. |
4. | Засідання на тему: «Сучасне мистецтво поєднання смаків: фудперінг та можливості його розвитку». | 1.12.2021р. | Нещадим Л. М., Іщук В. |
5. | Засідання на тему: «Розвиток ринку інформації та інформаційних технологій на підприємтвах готельно-ресторанного господарства» | 02.02.2022р. | Нещадим Л. М., Юр’єв В. |
6. | Засідання на тему: «Тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу в контексті євроінтеграційних процесів» | 02.03.2022р. | Нещадим Л. М., Поліщук А. |
7. | Засідання на тему: «Готельно-ресторанний бізнес регіону» | 06.04.2022р. | Нещадим Л. М., Яворська Ю. |
8. | Засідання на тему: «Проблеми інноваційного розвитку готельно-ресторанного бізнесу України» | 04.05.2022р. | Нещадим Л. М., Деркач І. |