Перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства в Україні

  • Дата оновлення: 13.10.2023

Керівник гуртка: 

Поворознюк Інна Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Староста:

Бондарєва Крістіна, 371 група.

День, аудиторія, час проведення засідань: другий четвер місяця, 14 год. 20 хв.,ауд. 322.

Мета діяльності гуртка – обговорення питань щодо широкого спектру проблем та розвитку  готельно-ресторанного бізнесу України, що є важливим елементом інтеграції українського туристичного ринку в європейський бізнес і культурне середовище.

Основними завданнями діяльності гуртка є:

  • сприяння в підготовці кваліфікованих фахівців з туризму і готельно-ресторанної справи;
  • підвищення теоретичного рівня і практичної значущості науково-дослідних робіт студентів в готельно-ресторанному бізнесі;
  • набуття студентами досвіду організації та участі у науково-дослідній роботі, наукових дискусіях, конференціях, семінарах, круглих столах тощо;
  • визначення умов організації та функціонування готельно-ресторанного господарства в Україні та в світі;
  • участь у розробці кафедральної теми «Теоретичні та практичні аспекти розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні».

 

п/п

Прізвище та ім’я Курс, група
1. Бондарєва Крістіна 371
2. Єсипенко Марія 271
3. Лазаренко Дмитро 371
4. Томіленко Катерина 271
5. Ошитко Роман 671

п/п

Зміст роботи Дата Відповідальний
1 Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів 14.09.2023 р. Поворознюк І.М.
2. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні» 12.10.2023 р. Поворознюк І.М.

Бондарєва К.

3. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Розвиток готельно-ресторанного господарства Уманщини» 09.11.2023 р. Поворознюк І.М.

Єсипенко М.

4. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Шляхи підвищення якості надання послуг в готельно-ресторанному  господарстві» 14.12.2023 р. Поворознюк І.М.

Лазаренко Д.

5. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні технології у роботі закладів індустрії гостинності» 08.02.2024 р. Поворознюк І.М.

Томіленко К.

6. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Стратегічне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу» 14.03.2024 р. Поворознюк І.М.

Ошитко Р.

7. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інформаційні технології в індустрії гостинності» 11.04.2024 р. Поворознюк І.М.

Бондарєва К.

8. Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Роль управління якістю у формуванні позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності» 09.05.2024 р. Поворознюк І.М.

Ошитко Р.

Міні галерея


Лютий
Квітень