Керівник гуртка:
Поворознюк Інна Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Староста:
Коcуліна Олена, студентка 46 групи.
День, аудиторія, час проведення засідань: другий четвер місяця,
ауд. 322, 14 год. 20 хв.
Мета діяльності гуртка – обговорення питань щодо широкого спектру проблем та розвитку готельно-ресторанного бізнесу України, що є важливим елементом інтеграції українського туристичного ринку в європейський бізнес і культурне середовище.
Основними завданнями діяльності гуртка є:
№
п/п |
Прізвище та ім’я | Курс, група |
1. | Косуліна Олена | 46 |
2. | Волошина Яна | 46 |
3. | Дяченко Оксана | 46 |
4. | Скочко Й. | 26м.б. |
5. | Мельник С. | 16м.б. |
6. | Мельник Д. | 36 |
7. | П’ятківська В. | 36 |
№
п/п |
Зміст роботи | Дата | Відповідальний |
1 | Затвердження плану роботи наукового гуртка. Визначення та обговорення тем самостійної дослідницької роботи студентів | 24.09.2020 р. | Поворознюк І.М. |
2. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні» | 08.10.2020 р. | Поворознюк І.М.
Косуліна О. |
3. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Розвиток готельно-ресторанного господарства Уманщини» | 12.11.2020 р. | Поворознюк І.М.
Волошина Я. |
4. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Шляхи підвищення якості надання послуг в готельно-ресторанному господарстві» | 10.12.2020 р. | Поворознюк І.М.
Дяченко О. |
5. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інноваційні технології у роботі закладів індустрії гостинності» | 11.02.2021 р. | Поворознюк І.М.
Скочко Й. |
6. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Стратегічне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу» | 11.03.2021 р. | Поворознюк І.М.
Мельник С |
7. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Інформаційні технології в індустрії гостинності» | 8.04.2021 р. | Поворознюк І.М.
Мельник Д. |
8. | Розгляд та обговорення дослідження на тему: «Роль управління якістю у формуванні позитивного іміджу підприємств індустрії гостинності» | 13.05.2021 р. | Поворознюк І.М.
П’ятківська В. |
Участь у наукових заходах:
Косуліна Олена, студентка ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт. Тема : «Перспективи розвитку хостелів в Україні» (науковий керівник – к. е. н., доцент Поворознюк І. М.).