Новини кафедри технологій та організації туризму і готельно ресторанної справи

  • Дата оновлення: 18.09.2024

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ!

ВІТАЄМО!

Заходи до Днів науки в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ННІ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ У СЬОМІЙ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ ШКОЛІ «INTERDISCIPLINARY STUDY IN THE HUMANITIES»

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМІВ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНИМ БІЗНЕСОМ У СУЧАСНИХ УМОВАХ»

Працівників інституту відзначено нагородами на науково-освітньому заході

Вільний вибір дисциплін здобувачами 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіт

ОБГОВОРЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Стратегія успіху в конкурсах проєктів фундаментальних, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих і досвідчених учених МОН України

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНІЙ ОСВІТНЬО-ПРАКТИЧНІЙ ОЛІМПІАДІ З ТУРИЗМУ!

Участь студентського самоврядування у процедурах внутрішнього забезпечення якості освітніх програм

Онлайн зустріч з Gianluca Vagnarelli – представником італійської стартап компанії «I-STRATEGIES»

КІБЕРГІГІЄНА У ЖИТТІ ТА НА РОБОТІ

Онлайн-зустріч із випускниками Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ЛІДЕРСТВО ТА УСПІХ: ЯК ВТІЛИТИ ІДЕЇ В ТУРИЗМІ»

Підсумки Конкурсу авторських маршрутів!

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ПРОГРАМІ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ ДЛЯ УСПІШНОГО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В ГРОМАДАХ»

Розпочато процес вільного вибору дисциплін студентами!

Навчальна практика 2 курсу

Практичне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»

Обмін досвідом зі студентами про участь у програмі академічної мобільності!

УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ТУРИСТИЧНОМУ ФОРУМІ «ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: ВИКЛИКИ ТА ВІДНОВЛЕННЯ» 

Реалізація індивідуальної освітньої траєкторії здобувача

Виробнича практика здобувачів 3 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Зустріч гарантів з групами забезпечення освітніх програм Готельно-ресторанна справа та Туризм

Розпочинається виробнича практика здобувачів освітнього ступеня “Магістр” першого року навчання

Практичне заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства»

Здобувачі опановують технологію виробництва продукції ресторанного господарства

Практика магістрів освітньої програми Готельно-ресторанна справа

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ НА  ТЕМУ: «СУЧАСНІ ТРЕНДИ В СФЕРІ ТУРИЗМУ»

Магістранти ОПП Готельно-ресторанна справа на шляху до власної справи

Бакалаври ОП «Готельно-ресторанна справа» планують продовжувати навчання за ОС «Магістр»

ЗНАЙОМСТВО З ПРОФЕСІЄЮ З ПЕРШИХ ДНІВ НАВЧАННЯ

Отримання практичних навиків здобувачами вищої освіти, що навчаються за ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Науково-практичний семінар «Перспективи післявоєнного відновлення індустрії гостинності в Україні»

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «ФУТУРИСТИЧНИЙ САД «ЕТРЕТА» (НОРМАНДІЯ) – ІННОВАЦІЙНИЙ РЕКРЕАЦІЙНИЙ ОБ’ЄКТ

ЗАЛУЧЕННЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ-ПРАКТИКІВ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ

ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТКОЮ АСОЦІАЦІЇ В’ЇЗНИХ ТУРОПЕРАТОРІВ УКРАЇНИ

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ «РОЗВИТОК СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ»

Практичний досвід здобувачів вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» на підприємстві ресторанного господарства

НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА МАГІСТРІВ ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА ОП ТУРИЗМ 

ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ ДІЛОВОЇ ЛЮДИНИ ЯК ЗАПОРУКА ПРОФЕСІЙНОГО І ОСОБИСТОГО УСПІХУ

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ ОПП ТУРИЗМ: УМАНСЬКИМ ТУРИСТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНИМ ЦЕНТРОМ ТА ВІДДІЛОМ ТУРИЗМУ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Серпень
Жовтень