241 Готельно-ресторанна справа магістр

  • Дата оновлення: 24.04.2018

Завантажити (PDF, 892KB)

Структурно-логічна схема підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю
241 Готельно-ресторанна справа

Опис окремих одиниць курсу

Цикл загальної підготовки
1.1. Гуманітарна підготовка
ГП.01 Основи мовної комунікації
ГП.02 Інтелектуальна власність
ГП.03 Основи безпеки в галузі
ГП.04 Бренд-менеджмент
1.1. Фундаментальна підготовка
ФП.01 Курортний туризм та SPA
ФП.02 Фінансовий менеджмент
ФП.03 Ціноутворення в галузі
ФП.04 Стратегічний менеджмент
ФП.05 Біржовий ринок
ФП.06 Менеджмент персоналу
ІІ. Цикл професійної підготовки
ПП.01 Ресторанні технології
ПП.02 Управління івент-кайтерингом
ПП.03 Управління сервісними операціями (сервісологія)
ІІІ. Дисципліни вільного вибору студента
Спеціалізація: Організація анімаційних послуг
ВВІ.1.01 Тренінг з організації дозвілля
ВВІ.1.02 Дитяча анімація
ВВІ.1.03 Організація анімаційних послуг в готельно-ресторанних комплексах
ВВІ.1.04 Управління готельно-анімаційними послугами і програмами
ВВІ.1.05 Анімаційний готельний менеджмент
ВВІ.1.06 Спортивна анімація
ВВІ.1.07 Інвентивний менеджмент
Спеціалізація: Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
ВВІ.1.01 Прогнозування світових трендів у готельно-ресторанній індустрії
ВВІ.1.02 Бізнес-стартап в готельно-ресторанній справі
ВВІ.1.03 Креативні стилі приготування страв
ВВІ.1.04 Управління проектами в готельно-ресторанному господарстві
ВВІ.1.05 Стратегічний аналіз в готельно-ресторанному бізнесі
ВВІ.1.06 Менеджмент SPA і Wellness індустрії
ВВІ.1.07 Управління корпораціями в готельно-ресторанному бізнесі
Лютий
Квітень