Литвин Оксана Вікторівна

  • Дата оновлення: 05.10.2022

DSC_7070старший викладач

o.lytvyn@udpu.edu.ua

У 2001 році закінчила Уманську державну аграрну академію за спеціальністю «Менеджмент організацій» освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст».

У 2015 році закінчила аспірантуру за спеціальністю 08.00.01 «Економічна теорія та історія економічної думки».

У 2017 р. отримала диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Туризм» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

 

Сфера наукових інтересів: туризм, основи туризмознавства, організація дозвілля.

Захоплення: художня література, садівництво, подорожі

Основні публікації:

 

  1. Kyryliuk I., Shapoval V., Povorozniuk I., Herasymenko T.,Lytvyn O. Tourism during pandemic of Covid-19: analysis of the situation and ways out of the crisis. Proceedings of the 36th International Business Information Management Association (IBIMA), 4-5 November 2020, Granada, Spain. P.8888-8897.
  2. Shapoval V., Herasymenko T., Kyryliuk I., Berbets T., Lytvyn O. Planning of Sustainable Development of Tourism in Ukraine (On the Example of The Dnepropetrovsk Region). Proceedings of the 36th International Business Information Management Association (IBIMA), 4-5 November 2020, Granada, Spain. P.9148-9160.
  3. Нещадим Л. М., Поворознюк  І. М., Литвин  О. В. Правильне збалансоване харчування як основний фактор здоров’я молоді. Економічні горизонти. (3(18), 41–49. https://doi.org/10.31499/2616-5236.3(18).2021.246579
  4. Inna Povorozniuk, Liudmyla Neshchadym, Oksana Lytvyn, Tetiana Berbets, Iryna Filimonova, Liudmyla Zotsenko, Yevheniia Hushcha. Modelling of Demand Determinants for Full-Time Bachelor’s Degree Programs in Hospitality and Catering: The Case of Ukrainian Higher Education Institutions. International Journal of Computer Science and Network Security. Web of Science. VOL.22 No.1, January 2022. р. 347-357 http://paper.ijcsns.org/07_book/202201/20220149.pdf
  5. Blahopoluchna A., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O. Franchising in the restaurant industry Sciences of Europe . Praha, Czech Republic        1. No 87. P. 20-23 DOI: 10.24412/3162-2364-2022-87-1-20-23

https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/02/Sciences-of-Europe-No-87-2022-Vol.-1.pdf

  1. Kyryliuk I., Povorozniuk I., Neshchadym L., Blahopoluchna A., Lytvyn O. Development of Тurkey’s tourist industry in The convention of the covid-19 pandemic: Challenges and opportunities Sciences of Europe Praha, Czech Republic. Vol. 2. No 88. P. 16-22 DOI: 10.24412/3162-2364-2022-88-2-16-22

https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/03/Sciences-of-Europe-No-88-2022-Vol.-2.pdf 

  1. Povorozniuk I., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O., Blahopoluchna A. Formation of theoretical and methodological foundations for the development of service industry in the hospitality industry. Sciences of Europe Praha, Czech Republic. Vol. 1. No 93. P. 25-29
  2. Литвин О.В. Міжнародний туризм в сучасних умовах кризи і соціально-економічних потрясінь. Економіка та суспільство. 2022. № 40. URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1459 DOI: 10.32782/2524-0072/2022-40-17

 

 



Індекси бібліографічних посилань у Google Академія
Лютий