Благополучна Анастасія Геннадіївна

  • Дата оновлення: 26.09.2022

викладач-стажист
 
  

У 2013 році закінчила Уманську філію Черкаського кооперативного економіко-правового коледжу і отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Ресторанне обслуговування». Здобула кваліфікацію 4222 адміністратора (господаря) залу та робітничу кваліфікацію бармена V розряду і офіціанта IV розряду.

У 2015 році закінчила Уманський національний університет садівництва і отримала диплом бакалавра за напрямом «Харчові технології та інженерія» здобувши кваліфікацію «бакалавр з технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів».

У 2017 році отримала диплом магістра за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів».

У 2021 році закінчила аспірантуру Уманського національного університету садівництва за спеціальністю 181 Харчові технології (галузь знань 18 Виробництво та технології).

Сфера наукових інтересів: нові технології зберігання та переробки плодів і ягід з використанням полісахаридів.

Захоплення: розпис.

Основні публікації:

  1. Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Вплив попередньої обробки хітозаном на якість суниці під час зберігання. Харчова наука і технології. 2021. Вип. 3/21. Т. 15. С. 30-39. Web of Sciense.
  2. Blahopoluchna A., Liakhovska N.,Povorozniuk I., Barvinok N. HACCP system in the restaurant industry. Sciences of Europe. 2022. Vol. 1. No 91. P. 76-80.
  3. Blahopoluchna A., Kyryliuk I.,Neshchadym L., Lytvyn OFranchising in rhe restaurant industry. Sciences of Europe. Vol. 1. No 87. P. 20-23.
  4. Kyryliuk I., Povorozniuk I.,Neshchadym L., Blahopoluchna A., Lytvyn O. Developmeht of Turkeys tourist industry in the convention of the COVID-19 pandemic: challenges and opportunies. Sciences of Europe. 2022. Vol. 2. No 88. P. 16-22.
  5. Povorozniuk I., Kyryliuk I., Neshchadym L.,Lytvyn O., Blahopoluchna A. Formation of theoretical and methodological foundations for the development of servise industry in the hospitality industry. Sciences of Europe. Vol. 2. No 93. P. 25 –29.
  6. Благополучна А.Г. Війна як рушійна сила трудової міграції. Збірник наукових праць УНУС. 2022. Випуск 100 Частина 2, 101-107. https://doi.org/10.31395/2415-8240-2022-100-2-101-107
  7. Благополучна А.Г. Економічна доступність продовольства в умовах війни. Economies’ Horizons. 2022. (3(21), 13–20https://doi.org/10.31395/2415-8240-2021-99-2-115-123
  8. Blahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. The use of biodegradable utensils in restaurants. Economies’ Horizons, 2022 (1(19), 13–21. https://doi.org/10.31499/2616-5236.1(19).2022.259396
  9. Blahopoluchna , A. H., Liakhovska , N., & Neshchadym , L. M. Wasteful technologies mini-production. Economies’ Horizons, 2022 (1(19), 32–38. https://doi.org/10.31499/2616-5236.1(19).2022.259399
  10. Blahopoluchna , A. H., Kyryliuk , I., & Liakhovska , N. Strategy of development of hotel and restaurant enterprises in the conditions of uncertainty of market environment. Economies’ Horizons, 2022 (1(19), 39–45. https://doi.org/10.31499/2616-5236.1(19).2022.259401
  11. Blahopoluchna , A. H., & Liakhovska , N. Influence of external and internal factors on change in conduct of consumer service consumers. Economies’ Horizons, 2022 (1(19), 56–63. https://doi.org/10.31499/2616-5236.1(19).2022.259406
  12. Blahopoluchna , A. H., Kyryliuk, I., Povorozniuk, I., Liakhovska , N., & Lytvyn , O. Сulture of professional communication in the hospitality industry: its significance and influence. Economies’ Horizons, (2(20), 4–11. https://doi.org/10.31499/2616-5236.2(20).2022.261844
  13. Blahopoluchna , A. H., Parakhnenko , V., & Liakhovska , N. Аpplication of economic evaluation of membrane technologies for wastewater treatment. Economies’ Horizons, (2(20), 33–41. https://doi.org/10.31499/2616-5236.2(20).2022.261847

 

 

Індекси бібліографічних посилань у Google Академія

Листопад