03 жовтня 2025 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулась настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІ курсу ОС «Магістр» денної форми навчання, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».
Про умови проходження практики та правила безпеки життєдіяльності повідомила заступник директора з організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти, кандидат економічних наук, доцент Олеся Дем’янишина. З вимогами щодо оформлення звітної документації, термінів практики ознайомила кандидат економічних наук, доцент Інна Поворознюк, наголосивши на важливості зібраних матеріалів для написання випускних кваліфікаційних робіт.
Під час роботи на виробництві здобувачі мають можливість вивчати реальні ситуації та перевіряти отримані під час навчання знання. Виробнича практика допомагає приймати рішення, обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики. Майбутні спеціалісти навчаються субординації, роботі в колективі, отримує навички професійного спілкування.