ГАРБУЗОВЕ МЕНЮ ДО ГЕЛОВІНУ

  • Дата публікації: 30.10.2025

30 жовтня 2025 року  у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти на практичному занятті з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі спеціальності Готельно-ресторанна справа готували страви з гарбуза до Геловіну.

Здобувачі отримали практичні навички з приготування, порціонування та подавання гарячих, холодних страв і закусок та випічки.  

Доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ольга Джога звернула увагу на мультикультурні традиції вживання гарбуза, адже його люблять готувати не лише в Україні, а й у Америці, Індії, Китаї та Мексиці.

Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти набули компетентності: проєктування технологічного процесу виробництва продукції, підбору технологічного устаткування та обладнання, вирішення питань раціонального використання просторових та матеріальних ресурсів, роботи з технологічною документацією, застосування технологічних прийомів виготовлення продукції закладів ресторанного господарства.

Заняття завершилось дегустацією страв, а отриманні фахові компетентності будуть корисними під час роботи в закладах індустрії гостинності у майбутньому.

Міні галерея


Жовтень
Грудень