7 квітня 2025 року здобувачі освітніх програм Готельно-ресторанна справа та Туризм мали нагоду не просто скуштувати, а й власноруч виготовити справжні круасани під час майстер-класу в популярному закладі «Lviv croissants» в Умані. Майстер-клас відбувся за сприяння науково-педагогічних працівників кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.
Зустріч розпочалася зі спілкування з господарем закладу, Назаром Метьолкіним, який щиро поділився історією створення закладу саме в місті Умань. Учасники дізналися про виклики й особливості відкриття бізнесу в сфері HoReCa, тонкощі брендування та важливість сервісу для створення атмосфери закладу.
Далі на здобувачів чекала цікава екскурсія на кухню, де вони змогли побачити «серце» закладу – місце, де створюються запашні вироби, які щодня приваблюють відвідувачів. Родзинкою події став майстер-клас з приготування круасанів, під час якого кожен здобувач спробував виготовити круасан.
Цей досвід став чудовим поєднанням теорії та практики, відкривши нові грані фаху для майбутніх професіоналів у сфері гостинності й туризму.