12 квітня науково-педагогічним колективом кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти у Навчальній лабораторії «Технологія продукції ресторанного господарства» проведено майстер-клас для учнів 7 класу Уманського ліцею № 3 Уманської міської ради Черкаської області.
Учні вчилися готувати рисувальну масу та оздоблювати нею кондитерські вироби.
Організатори зустрічі не лише нагадали молоді про традиційне релігійне свято Великодня, а й створили доброзичливу атмосферу для реалізації творчих можливостей дітей, підтримали їх ментальне здоров’я.
Учасники майстер-класу почувалися справжніми художниками, втілювали свої кольорові фантазії, розфарбовували печиво на свій смак.
Зустріч закінчилася чаюванням. У всіх учасників зустрічі залишилися позитивні враження від роботи у лабораторії.