ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ОП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

  • Дата публікації: 28.03.2025

26 березня 2025 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти в рамках дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» було проведене практичне заняття на тему «Страви з овочів».

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» готували страви з батату під керівництвом доцента кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ольги Джоги.

Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти набули компетентності: проектування технологічного процесу виробництва продукції, підбору технологічного устаткування та обладнання, вирішення питань раціонального використання просторових та матеріальних ресурсів, роботи з технологічною документацією, застосування технологічних прийомів виготовлення продукції закладів ресторанного господарства.

Заняття завершилося дегустуванням страв приготовлених власноруч.

Міні галерея


Позначки:
Квітень
Червень