25 листопада 2024 року в навчальній лабораторії «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулося практичне заняття з дисципліни «Барна справа» на тему «Організація роботи сомельє» для здобувачів освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».
Для проведення заняття був запрошений гість – місцевий підприємець, засновник виноробні UmanWineri, дипломований сомельє, переможець Першого Всеукраїнського конкурсу «Кращий дегустатор України 2023 року» Ігор Максименко.
На практичному занятті здобувачі ознайомилися з товарознавчими характеристиками різних видів вина, правилами їх зберігання та подавання. Навчилися прийомам дегустації, підбору келихів та гастрономічної пари.
Дякуємо Ігорю Максименку за отримані знання, що стануть стимулом для подальшого навчання та саморозвитку. Бажаємо, щоб такі зустрічі ставали джерелом нових знань, майданчиком для обміну досвідом та професійного зростання.