ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ ВИКЛАДАЧІВ ОПП ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА

  • Дата публікації: 06.11.2024

Викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи: завідувач кафедри, доцент Інна Поворознюк, доцент Людмила Нещадим та доцент Ольга Джога, з 7 до 10 жовтня 2024 року навчались на онлайн-курсі «Якісний сервіс в ресторанах та кав’ярнях», організований навчальним центром PROFI CLUB.

Спікери курсів поділилися із учасниками досвідом покращення стандартів обслуговування у закладах ресторанного господарства, мотивування та контролю роботи обслуговуючого персоналу, розв’язання конфліктних ситуацій.

 Підтвердженням успішного навчання є отримання сертифікатів. Підвищення кваліфікації позитивно впливає на якість викладання дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа та допомагає донести здобувачам освіти рішення виробничих ситуацій з досвіду практиків.

Міні галерея


Позначки:
Листопад