04 жовтня 2024 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти для здобувачів освітнього ступеня магістра 2 курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, проведено настановчу конференцію з практики.
З термінами практики та умовами її проходження здобувачів ознайомила заступник директора з практики і стажувань студентів, кандидат економічних наук Олеся Дем’янишина.
Керівник практики доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інна Поворознюк проінформувала здобувачів стосовно вимог до оформлення звітної документації та правилами безпеки життєдіяльності.
Виробнича практика дає можливість краще засвоїти теоретичні знання, вдосконалити компетентності, спробувати власні сили у виробничих процесах підприємств та допомагає визначитися з фаховою спрямованістю.