Надання якісної вищої освіти неможливе без постійного професійного
розвитку науково-педагогічних працівників та їх відповідності нагальним потребам суспільства в процесі формування компетентнісного, усебічно розвиненого та конкурентоспроможного фахівця.
Доценти кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інна Поворознюк та Ольга Джога успішно завершили навчання та отримали робітничу кваліфікацію «Кухар». Навчання відбувалося на базі ТОВ Навчальний центр «Інформаційне забезпечення бізнесу» м. Умань.
Навчання включало як теоретичну, так і практичну частину. Здобуті знання та навички допоможуть підвищити якість освітніх послуг для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа з дисциплін «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», «Основи гостинності», «Сервісна діяльність в індустрії гостинності» та під час організації виробничої практики.