Виробнича практика здобувачів 3 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

  • Дата публікації: 07.04.2023

Виробнича практика спрямована на поглиблення теоретичних знань, набуття практичних навичок та формування необхідних компетентностей відповідно до кваліфікаційних вимог освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. 

У березні-квітні здобувачі 3-го курсу денної та заочної форми навчання проходять практику у діючих закладах готельно-ресторанних господарств різних населених пунктів України. 

Керівник практики Джога Ольга постійно знаходиться на зв’язку із практикантами, проводить індивідуальні та групові консультації з питань змісту діяльності здобувачів. Спілкування проходить у форматі індивідуальних телефонних розмов, спілкування у чаті соціальних мереж та шляхом участі у конференції  Googlе Meеt. Чергова зустріч відбулася 06.04.2023 року. Здобувачі мали можливість обговорити з керівником поточний етап практики згідно плану, прозвітуватися про виконання окремих завдань, задати питання про підготовку звіту. 

 

Міні галерея


Позначки:
Лютий