Виробнича практика спрямована на поглиблення теоретичних знань, набуття практичних навичок та формування необхідних компетентностей відповідно до кваліфікаційних вимог освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
У березні-квітні здобувачі 3-го курсу денної та заочної форми навчання проходять практику у діючих закладах готельно-ресторанних господарств різних населених пунктів України.
Керівник практики Джога Ольга постійно знаходиться на зв’язку із практикантами, проводить індивідуальні та групові консультації з питань змісту діяльності здобувачів. Спілкування проходить у форматі індивідуальних телефонних розмов, спілкування у чаті соціальних мереж та шляхом участі у конференції Googlе Meеt. Чергова зустріч відбулася 06.04.2023 року. Здобувачі мали можливість обговорити з керівником поточний етап практики згідно плану, прозвітуватися про виконання окремих завдань, задати питання про підготовку звіту.