Участь стейкхолдерів в освітньому процесі освітньо-професійної програми  «Готельно-ресторанна справа»

  • Дата публікації: 12.11.2023

12 листопада 2023 року було проведено практичне заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти, освітньої програми  Готельно-ресторанна справа з директором туристичного комплексу «Хутір «Козацька Долина» Наталією Попелюх.

Здобувачі вищої освіти, мали змогу детально ознайомитися з особливостями функціонування закладів ресторанного господарства, формуванням меню, організацією банкетів і прийомів та сучасними формами обслуговування. Цікавою була інформація про особливості ведення виробничого бізнесу, про асортимент і його зміни, про зміни смаків покупців, про специфіку виробничого процесу тощо.

У ході зустрічі з роботодавцем здобувачі мали можливість задавати питання та отримувати вичерпні відповіді щодо нових напрямків роботи закладів індустрії гостинності в пандемічний період, сталості бізнесу, прийнятих рішень у кризовий період.

  Стейкхолдер Наталія Попелюх висловила подяку завідувачу кафедри Інні Поворознюк за плідну співпрацю та високий рівень підготовки майбутніх фахівців з готельно-ресторанної справи.

Міні галерея


Березень
Травень