Вебінар «Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності»

  • Дата публікації: 28.09.2021

Доброю традицією в Інституті економіки та бізнес-освіти є дотримання принципів академічної доброчесності та активна участь викладачів у заходах, присвячених цій актуальній в освітянській та науковій спільноті тематиці. З особливою цікавістю науково-педагогічні працівники інституту відвідують вебінари Американських Рад, що адмініструють проєкт «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».

27 вересня відбувся черговий захід проєкту – вебінар «Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності», до роботи в якому через використання сервісу Zoom, долучилися не лише завідувачі кафедр та гаранти освітніх програм, а й члени студентського наукового товариства: Христина Краснова, Марина Нагірняк та Владислав Шевчук.

З університетською системою забезпечення академічної доброчесності, яка визначає загальноприйняті світовою спільнотою стандарти здійснення освітньої та наукової діяльності здобувачами вищої освіти і співробітниками університету, можна ознайомитися за покликанням: https://udpu.edu.ua/yakist-osvity/akademichna-dobrochesnist

Міні галерея


Березень
Травень