МОЖЛИВОСТІ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

  • Дата публікації: 17.09.2021

17 вересня 2021 року в ННІ економіки та бізнес-освіти відбулась зустріч викладацько-професорського складу кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи під керівництвом к.е.н., доцента Інни Поворознюк разом із здобувачами вищої освіти за освітньо-професійними програмами Туризм, Готельно-ресторанна із професором Університету імені Адама Міцкевича (Познань), доктором габілітованим Міхалом Ярнецьким.

Професор Міхал Ярнецький прочитав лекцію на тему: «Світ очима історика та мандрівника». Як науковець відомий тим, що досліджує Другу Річ Посполиту міжвоєнного періоду (1918-1939), багато подорожує, вивчає постколоніальні суспільства та популяризує культурний туризм.

Також професор Ярнецький ознайомив студентів із можливостями ступеневої академічної мобільності на мистецько-педагогічному факультеті в м. Каліш (Польща). Зокрема, він зазначив, що на факультеті здійснюється підготовка фахівців з різноманітних педагогічних спеціальностей, охорони та збереження культурних цінностей, музичної, інклюзивної, рекреаційної, дошкільної та спеціальної педагогіки тощо. Професор зазначив, що студенти-магістранти мають можливість у вересні 2021 року подати документи на навчання та здобути диплом міжнародного зразка, а першокурсники – записатися на курси вивчення польської мови.

Такі зустрічі розширюють право здобувачів вищої освіти на академічну мобільність, що реалізовується на підставі міжнародних програм і проектів, договорів про співробітництво в галузі освіти і науки між Університетом та закладами-партнерами або з власної ініціативи здобувача, підтримуваної адміністрацією Університету.

Міні галерея


Березень
Травень