Вітаємо студентів ННІ економіки та бізнес-освіти з перемогою в конкурсі проектів серед молоді «Банк молодіжних ініціатив»

  • Дата публікації: 29.03.2019

Якщо ви володієте знанням,
дайте іншим запалити від нього
свої світильники.

Томас Фуллер

 

27 березня за ініціативи відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради відбувся захист бізнес-проектів студентської молоді та підведення підсумків конкурсу «Банк молодіжних ініціатив».

Учасники конкурсу отримали можливість представити свої роботи та відповіли на запитання, які виникли у експертів. Після виступів конкурсантів та жвавого обговорення їхніх робіт за рішенням експертної комісії студенти ННІ економіки та бізнес-освіти були нагороджені в двох номінаціях:

  • «Умань-туристична» – І місце зайняв Андрій Просянкін з проектом «Мото-клуб Екстрим» (керівник – Сергій Стойка, к.е.н., доцент);
  • «Умань-місто сталого розвитку» – І місце зайняв Олег Налбатов з проектом «Уманський велопрокат «Bike» (керівник – Тетяна Демченко, к.е.н., доцент).

По завершенні конкурсу Анастасія Ягольніцька, Альона Папуша, Катерина Ярошенко, Альона Савченко, Вікторія Климчук, Діана Балдинюк, Денис Гаврилюк та Вікторія Кутащук були відзначені дипломами та призами. Переможців також чекав приємний сюрприз – подарунковий сертифікат від Наталії Усатюк, директора кафе «Авеню».

Міні галерея


Березень
Травень