Професіографічна екскурсія до готельно-ресторанного комплексу «Forest Club Sherwood»

  • Дата публікації: 30.03.2019

27 березня 2019 року в рамках проведення тижня професійної майстерності спеціальності «Готельно-ресторанна справа» викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи  організовано та проведено екскурсію до готельно-ресторанного комплексу Forest Club Sherwood.

У ході екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з історією створення та особливостями організації готельно-ресторанного бізнесу. Кожну ланку в безперервному процесі надання послуг охарактеризували фахівці: адміністратор Світлана Коваль, шеф-кухар Андрій Кім, старший адміністратор готелю Наталя Яцишина.

Шеф-кухар показав майбутнім рестораторам виробничі приміщення, серце ресторану – кухню, відповів на усі запитання та наголосив, що професіоналом може стати кожен, хто ставить перед собою відповідну ціль і наближається до неї крок за кроком. Андрій Кім розкрив таємницю його неперевершених страв: свіжі продукти, правильна технологія обробки та постійні експерименти на кухні.

Натхненні й наповнені ентузіазмом студенти повернулися до університету  переконані, що такі екскурсії дають можливість закріпити теоретичні знання, сформувати практичні навички та впевнитись у правильності вибору професії.

Міні галерея


Березень
Травень