Викладачі кафедри економіки та соціально-поведінкових наук провели тренінг «Невидима рука ринку» для учнів 11 класів

  • Дата публікації: 21.02.2019

Для комплексного забезпечення теоретичної підготовки старшокласників, з метою використання в майбутньому їх економічних знань, уміння спостерігати і пояснювати сучасні економічні явища триває плідна співпраця Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та загальноосвітніх шкіл м. Умані.

Представники кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Олександр Кірдан та Олена Гарник провели заняття з економіки на такі теми, як «Ринкове саморегулювання та сутність принципу «невидима рука» ринку», «Принципи ринкової конкуренції, її роль в організації ринкової економіки», «Переваги та недоліки ринкової конкуренції» для учнів 11 класів Уманських загальноосвітній школах № 1, № 7 та №11.

Короткий виступ доцента Олександра Кірдана на початку уроку поступово переріс у розмову та бесіду-діалог з учнями. Під час конструктивної бесіди учні розширили свої знання про форми ринкової економіки, ознайомились зі змістом «невидимої руки» Адама Сміта, з’ясували механізм її дії.

Для закріплення отриманої інформації Олена Гарник провела Гру-квест «Невидима рука ринку», де кожна команда проходила свій маршрут.

На завершення викладачі кафедри економіки та соціально-поведінкових наук надали інформацію про можливості отримання вищої освіти в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес освіти і наголосили відповідально, усвідомлено підходити до вибору майбутньої професії.

Міні галерея


Лютий
Квітень