Університет-школа: атмосфера довіри

  • Дата публікації: 20.02.2019

14 лютого студенти ІІІ курсу НН Інституту економіки та бізнес-освіти з викладачем кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталією Станіславчук завітали до Городецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Наталія Станіславчук розповіла школярам про переваги навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, Тетяна Баланюк і Василь Душенківський, студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» – про дружню атмосферу та активне життя студентів.

Для учнів 10-11 класів було проведено тренінг  «Особистий бюджет та заощадження».  Старшокласники активно брали участь в дискусіях та груповій роботі з елементами ділової гри.

Доброзичлива атмосфера заходу та нові сучасні підходи до організації освітньої діяльності дозволили учням переконатись, що можливість провести свої кращі роки в якості студентів університету буде їх гарним рішенням.

 

«Відпочинок і праця нерозлучні. Як око і віко».

Рабіндранат Тагору

 

Яка ж гарна справа та без чудового відпочинку? Прекрасною розрядкою після активної розумової праці стала гра у боулінг у спорткомплексі «Позитив». Весело, насичено та захоплено студенти провели час, отримавши хвилю позитивного настрою.

Міні галерея


Березень
Травень