Студентські дні у НН Інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 12.02.2019

Юність – це пора цвітіння, це студентські роки, що назавжди залишаться в нашій пам’яті і зігріватимуть душу теплими промінцями спогадів.

 

Студентські дні, насичені знаннями, подіями, враженнями, першими перемогами, летять з неймовірно швидко. Нині я, Марія Король, студентка вже ІIІ курсу cпеціальності 071 Облік і оподаткування НН Інституту економіки та бізнес-освіти. З перших днів навчання мене зачарувала тепла атмосфера, що панує у стінах закладу. Пригадую, як вперше потрапила сюди ще несміливою абітурієнткою і одразу відчула небайдуже ставлення людей, що пізніше стали моїми викладачами і наставниками.

Досвідчені педагоги заохочують студентів до розвитку своїм власним прикладом, надають можливість проявити себе в навчанні, використовуючи інноваційні методи навчання: тренінги, майстер-класи, дискусії, ділові ігри, кейс-завдання. Свій потенціал можна розкрити у наукових гуртках: «Проблеми розвитку аудиту в Україні», «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку». 

Завдяки співпраці Ольги Чирви, директора ННІ економіки та бізнес-освіти з органами державної влади, місцевого самоврядування та представниками бізнес-середовища є можливість цікавого спілкування з відомими та досвідченими людьми, які діляться порадами та натхненням на професійній ниві.

Дозвілля студентів базується на функціонуванні ряду гуртків, спортивних секцій та клубів за інтересами, інститутського та загально університетського рівнів. Наш вільний час заповнений організованими туристичними поїздками, екскурсіями, цікавими заходами. Багато культурно-дозвіллєвих заходів стали традиційними й користуються великою популярністю серед студентської молоді, такі, як Посвята в студенти, Відкритий турнір по боулінгу за Кубок Директора, Презентація першого курсу, Міс інституту та інші.

Я пишаюся, що маю змогу навчатися в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. З нетерпінням чекаю кожного наступного дня, сповненого нових знань та відкриттів, приємних вражень і незабутніх зустрічей.

Міні галерея


Березень
Травень