Майбутні фахівці знайомились з бюджетною політикою міста

  • Дата публікації: 07.02.2019

Студентська молодь – прогресивна частина суспільства. 6 лютого  студенти Навчально-наукового інституту економіки і бізнес-освіти відвідали засідання «Академії молодіжного лідера» при Уманському міськвиконкомі.

У теплій, доброзичливій атмосфері студентська молодь з великим задоволенням спілкувалися з начальником фінансового управління Аллою Василівною Петриченко, яка розповіла про роботу фінансового управління, надала інформацію про дохідну та видаткову частину міського бюджету на 2019 рік, виконання цільових програм міста. Студенти отримали багато цікавої, корисної інформації, позитивні емоції та висловили думку, що бюджет-це основне питання розвитку міста.

На думку, директора інституту Ольги Чирви, важливо знайомити студентів з роботою органів місцевої влади. Юнаки та дівчата здобувають вищу освіту за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування, «Менеджмент», «Облік і оподаткування», «Економіка». У найближчому майбутньому саме їм належить працювати в органах державного управління та місцевого самоврядування, у різних сферах життєдіяльності та своєю наполегливою працею, щоденними добрими справами розбудовувати могутню українську державу.

Міні галерея


Березень
Травень