Першокурсники-2018: чому вони обрали Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини!

  • Дата публікації: 23.01.2019

Непомітно сплинув час і ще вчорашні абітурієнти стали студентами та успішно склали першу у своєму житті навчальну сесію. Зрозуміло, що період адаптації був надзвичайно складним, проте досить цікавим і саме тому перші враження від перебування у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини збережуться на все життя та стануть базисом формування майбутнього фахівця. Своїми поглядами щодо навчання поділилися студенти першого курсу спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

Ольга Корнєєва: «У вересні 2018 року я стала студенткою першого курсу спеціальності «Маркетинг». Мене вражає як архітектурний стиль будівель, у яких я маю змогу навчатися, так і сучасні аудиторії з достатнім інноваційним забезпечення. Нам імпонує ставлення викладачів до студентів, які демонструють високий рівень володіння навчальним матеріалом з використанням передових педагогічних підходів у професійній діяльності, що дозволяє нам легко засвоювати навчальний матеріал. За час навчання, я зрозуміла, що з вибором закладу освіти не помилилась».

Анастасія Скрипник: «Під час екскурсії на завод ІП «Coca-Cola Беверіджиз Україна» студенти дізналися про те, як з’явився легендарний напій, як виглядала його реклама 100 років тому, побачили своїми очима, як зараз на стерильно чистому і високотехнологічному виробництві працюють люди, які виробляють легендарний напій Coca-Cola, а також інші продукти під всесвітньо відомими торговими марками. Привітливість, чуткість й люб’язність – це все про НН Інститут економіки та бізнес-освіти. Я рада, що тут навчаюсь».

Аліна Лисак: «Для більшості з нас музеї – це місця, де фотографувати, торкатися до експонатів руками, або навіть наближатися до них суворо заборонено. Але у музеї УДПУ імені Павла Тичини все навпаки. Серед цікавих експонатів тут можна побачити ключ до знань, який використовували при першій посвяті у студенти, а також еволюцію студентського квитка. Приємно, що студентське життя не обмежується лише навчальним процесом, а й характеризується високим рівнем організації дозвілля».

Артур Глух: «Викладачі професіонали своєї справи, підтримують ентузіазм своїх студентів не тільки в процесі навчання, а й беруть активну участь в організації дозвілля, екскурсіях містом, захоплюючих культурних заходах. Цікавою була поїздка та участь в Міжнародному форумі «Іnnovation Market.  Чудова інфраструктура та сучасна спортивна база університету дають можливість студентам проводити свій вільний час із задоволенням».

Дякуємо студентам за позитивні відгуки про навчання в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти, бажаємо успіхів у навчанні та подальшої реалізації себе як фахівців-професіоналів!

Міні галерея


Березень
Травень