Відбувся науково-практичний семінар «Основні напрями функціонування та розвитку туристичної індустрії»

  • Дата публікації: 03.12.2018

За ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи 27 листопада 2018 року було проведено науково-практичний семінар на тему: «Основні напрями функціонування та розвитку туристичної індустрії» з метою обговорення теоретичних аспектів й обміну результатами  практичного досвіду, пов’язаних з розвитком туристичної індустрії в сучасних умовах.

Захід розпочався з вітального слова завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, доцента Інни Поворознюк, яка представила учасників семінару та окреслила основні тенденції розвитку туристичного ринку в Україні.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь менеджер туристичної агенції «СОНАТА» Лариса Шуляк, фахівець відділу інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Управління праці і соціального захисту населення м. Умань Ольга Діденко,  доцент кафедри Ірина Кирилюк, а також викладачі і студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Фахівці зосередили увагу присутніх на особливостях функціонування національного та регіонального туристичного ринку, пріоритетних напрямах розвитку туристичної індустрії, використанні інформаційно-інноваційних технології в процесах туристичного обслуговування та шляхах удосконалення організаційно-економічних процесів у туристичній індустрії.

Організований захід дав можливість учасникам ознайомитися з актуальною та корисною інформацією про сучасні особливості функціонування туристичного ринку, отримати відповіді на широке коло запитань за тематичними напрямами. Сподіваємося, що результати обговорених на семінарі питань знайдуть подальше застосування в навчальному процесі та практичній діяльності.    

Міні галерея


Лютий
Квітень