Участь у Всеукраїнському семінарі “Молодіжні центри: стратегія розвитку”

  • Дата публікації: 22.12.2018

За сприяння Ольги Чирви, директора ННІ економіки та бізнес-освіти, Наталія Станіславчук взяла участь у Всеукраїнському семінарі “Молодіжні центри: стратегія розвитку” 11 грудня, в м. Ірпінь.

Учасників заходу привітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема. Він зазначив, що Всеукраїнський семінар є однією з платформ для обговорення та вироблення спільного стратегічного бачення розвитку молодіжних центрів на різних рівнях – національному, регіональному, місцевому.

Під час заходу представники молодіжних центрів, органів державної влади та місцевого самоврядування, науковці, громадські діячі з різних регіонів України обговорили напрями розвитку державної молодіжної політики; питання розвитку молодіжних центрів як платформ для об’єднання молодих людей, обміну знаннями та досвідом, створення та розвитку ініціатив.

Учасники Всеукраїнського семінару за результатами роботи в групах надали пропозиції щодо стратегічного розвитку і удосконалення правової основи діяльності молодіжних центрів в Україні.

Міні галерея


Березень
Травень