Тренінг зі стрес-менеджменту

  • Дата публікації: 03.12.2018

29 листопада 2018 року за ініціативи кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом було організовано тренінг для викладачів НН Інституту економіки та бізнес-освіти зі стрес-менеджменту.

 Саме через зростання кількості стресів в нашому житті та збільшення сили їх негативного впливу Світова організація здоров’я визначила стрес епідемією ХХІ століття.

На тренінгу було запропоновано присутнім діагностувати свій рівень стресу та стресостійкості. Для цього було використано методики японських та американських дослідників. Результати діагностики виявили реальну потребу у викладачів в техніках управління стресом.

Серед основних рекомендацій основне місце посіли: фізичні навантаження, йога, масаж, дихальна гімнастика та ряд інших інструментів.

Для відпрацювання основних технік було запропоновано вправи: «Активний вираз стресу»,  «Зітри свої обмеження» та інші.

Особливу увагу було приділено відео, де продемонстровано різні реакції на стрес у повсякденному спілкуванні. Відео-ролик також зачіпав надзвичайно важливу тему булінгу серед студентів. Вправа «Образь мене, якщо зможеш» закріпила побачені та почуті «лайфхаки» на практиці.

Маємо надію, що даний тренінг допоможе всім учасникам підвищити свій рівень стресостійкості, позитивно та з посмішкою реагувати на стрес і залишатися як емоційно, так і фізично здоровими.

Міні галерея


Березень
Травень