Студенти інституту УДПУ імені Павла Тичини відвідали школу-інтернат у рамках акції «Дива до Різдва»

  • Дата публікації: 26.12.2018

Напередодні новорічних свят всі діти очікують чудес, радощів та подарунків. Саме з такою місією, у День Святого Миколая, студенти та викладачі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти спільно з представниками факультету фізики, математики та інформатики та студентським театром драми та комедії  Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, вирішили подарувати частинку свята вихованцям Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат. Відвідини дитячих будинків є вже доброю традицією для студентів. Систематично активні студенти докладають зусилля, щоб атмосфера свята запанувала всюди. 

Як зазначила директор інституту Ольга Чирва, подібні поїздки є ініціативою небайдужих студентів, які радо долучаються до активного студентського життя вже з першого курсу, звісно, підтримують їх і викладачі.

Зустріч студентів  з вихованцями школи-інтернату проходила в дружній та емоційній атмосфері. Хлопці та дівчата швидко долучились до ігрового процесу, який полягав у розгадуванні загадок та проведенні різноманітних конкурсів. Конкурси на ерудицію та уважність діти виконували швидко та легко, що свідчить про належні знання, які дають їм  викладачі школи-інтернату.

Завдяки плідній роботі волонтерів благодійних секторів були зібрані кошти, на які придбані фрукти, солодощі та подарунки, крім того були передані дитячий одяг, іграшки та канцтовари.

Юні актори прибули до вихованців інтернату з підготовленою інсценізацією казки «На гостини до Миколая».

“Серце тішиться від того, як малеча радо зустрічає, тепло проводжає гостей оплесками та з вогником в очах і нетерпінням чекає наступної зустрічі” ‒ ділиться своїми враженнями від поїздки студент-волонтер Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Юрій Маціборчук.

Діти не стільки тішились смаколикам, скільки щирим посмішкам студентів, їх ніжним обіймам та увазі. А ще спілкуванню, оскільки під час театралізованої вистави кожна дитина розповідала про те, чого вона хоче і про що мріє.

Зустріч закінчилась спільною фотосесією, діти дякували студентам та запрошували частіше приходити до них у гості. Кожен студент намагався якомога більше часу провести з маленькими вихованцями. 

Пам’ятаймо, що навіть прості обійми та розмови здатні подарувати добро та любов!

Міні галерея


Березень
Травень