Науково-практичний семінар «Стан та тенденції розвитку аграрного сектора економіки»

  • Дата публікації: 06.12.2018

За ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук 29 листопада 2018 року було проведено науково-практичний семінар «Стан та тенденції розвитку аграрного сектора економіки».

      Олександра Кірдана, завідувач кафедри економіки та соціально-поведінкових наук, доцент розпочав семінар та окреслив тенденції і проблеми сучасного розвитку економіки.

       В роботі науково-практичного семінару взяв участь керівник агрокорпорації «Украгротех» Ростислав Омеляновський,  а також викладачі і студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

       В процесі обговорення було зосереджено увагу присутніх на еволюції відносин власності, особливостях сільськогосподарського виробництва та прийнятті відповідних рішень в умовах ринку, контролі за використанням земельних фондів, а також проблемах, пов’язаних із становленням ринку землі в Україні.

       Формат засідання дав можливість учасникам ознайомитися з актуальною та корисною інформацією,  яка пов’язана з сучасними особливостями роботи агропромислових підприємств в Україні. В процесі діалогу присутні отримали відповіді на широке коло запитань щодо перспектив подальшого розвитку аграрного сектора економіки.

Міні галерея


Березень
Травень