Інтеграція теоретичної та практичної підготовки студентів ННІ економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 27.12.2018

Студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти у межах набуття практичних навичок з дисципліни «Статистика» та співпраці з Уманською міською радою провели обстеження пасажиропотоків на міських маршрутах в м. Умань. Учасники спостереження впродовж 13-19 грудня 2018 року досліджували та вивчали попит населення на пасажирські перевезення на автобусних маршрутах загального користування.

26 грудня 2018 року відбулась зустріч студентів, які провели свої перші статистичні дослідження, з Ольгою Чирвою, директором ННІ економіки та бізнес-освіти, на якій підведено підсумки статистичного спостереження, представлено результати проведеної роботи. Під час заходу студенти висловили переконання, що статистична грамотність є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки економіста; поділились враженнями, власними думками щодо проблем та шляхів покращення сфери надання послуг із перевезення громадян.

Майбутні фахівці з обліку, фінансів, менеджменту, маркетингу ефективно використали теоретичні знання на практиці, підвищили вміння і навички зі збору і обробки первинних статистичних даних, розширили світогляд, економічне мислення та вміння ділового спілкування; здобули певний статистичний досвід.

Міні галерея


Березень
Травень