Екскурсія залами Центру надання адміністративних послуг

  • Дата публікації: 07.12.2018

5 грудня студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти із директором Ольгою Чирвою, викладачем Наталією Станіславчук, в рамках проекту Академії молодіжного лідера відвідали Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

В ході даного заходу студенти ознайомились з основними завданнями, функціями, структурою, режимом роботи ЦНАПу та познайомилися зі спеціалістами Центру. Студентська молодь дізналась про перелік адміністративних послуг, які надаються Центром, а їх на сьогоднішній день аж 150, серед яких: видача паспортів, оформлення прописки та виписки, реєстрація підприємницької діяльності тощо.

Начальник відділу адміністративних та дозвільних процедур Людмила  Лірник зазначила, що на початку роботи ЦНАП до них зверталося близько 400 осіб в місяць, в той час як сьогодні – близько 2 тис. В перспективі очікується обладнання рецепції та впровадження технології «електронної черги».

Студенти були дуже активні та ставили багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді. На завершення зустрічі бажаючі мали змогу спробувати себе в ролі клієнтів та оформити документи.

«Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Уманської міської ради  – це місце спілкування влади і громади, де можна одержати будь-яку інформацію, консультацію чи послугу з відповідними побутовими умовами, компетентним і приязним персоналом», – поділилась Наталія Бровко, студентка 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Міні галерея


Березень
Травень