Доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом прийняла участь у Всеукраїнському тренінгу в рамках реалізації програми «Skills Lab: власна справа»

  • Дата публікації: 19.12.2018

Впродовж 10-14 грудня 2018 року, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Ольга Бовкун приймала участь у Всеукраїнському тренінгу в рамках реалізації програми «Skills Lab: власна справа».
Тренінг був організований та проводився за ініціативи Управління молоді і спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
Тренінги та майстер-класи проводили бізнесмени, арт-коучі, тренери, актори та продюсери, які досягли в своєму житті успіху і ділились з учасниками власними секретами. Крім того, учасники проекту отримали унікальну можливість дізнатись про важливі аспекти успішних переговорів.
Дуже цікаві прийоми психологічного характеру учасники майстер-класу змогли відчути на собі завдяки арт-коучу Олені Нестеровій, яка ділилась секретами успішних переговорів.
Життєвий девіз власника кав’ярень «Rock Kava» та ресторану «Rockville» Олександра Ющенка з міста Кременчук: “Будь справжнім, роби те, що подобається”. Він розповів історію свого успіху і відмітив головне правило будь якого бізнесу: «якщо ти віриш в свій проект – то все в тебе вийде!»
Про соціальне підприємництво розповідала Софія Ступко (Туристичний клуб «Манівці», місто Львів), яка зазначила: «….основне в соціальному підприємництві-сформувати хорошу команду, адже це 70% успіху вашої справи». Чудова зустріч, яка дала змогу зрозуміти сутність соціального підприємництва та його користь, адже крім того, що це цікаво, це ще й дуже круто!
По завершенню програми учасники представляли свої бізнес-плани, після чого їм було вручено сертифікати у присутності підприємців міста та керівництва Управління молоді і спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Міні галерея


Лютий
Квітень