Викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом взяли участь у Міжнародному форумі «Іnnovation Market»

  • Дата публікації: 27.11.2018

21-23 листопада 2018 року делегація студентів і викладачів на чолі з директорм НН Інституту економіки та бізнес-освіти Ольгою Чирвою відвідали Міжнародний форум «Іnnovation Market».

            Форум став унікальною за наданими можливостями подією, де винахідники, творці інноваційних технологій, автори Startup-проектів зустрілися зі своїми споживачами – менеджментом підприємств, які потребують технологічного оновлення виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, а також представниками ключових міністерств, інвестиційних структур України і ЄС, провідними експертами в різних сферах науки, економіки та бізнесу, для яких актуальними є питання пов’язані з інноваціями та проектною діяльністю.

            В рамках форуму студенти взяли участь в панельних дискусіях, познайомилися з новітніми досягненнями в галузі науки і техніки, а також зустрілися з молодими вченими, розробниками, викладачами.

            У виставковій зоні Іnnovation Market були продемонстровані інноваційні ідеї, проекти, винаходи та розробки в різних сферах. Найбільшу увагу привернули інноваційні цифрові розробки: окуляри віртуальної реальності, smart техніка. Також одним з найбільш привабливих заходів форуму став конкурс «Марафон з інтелектуальної власності – IP MARATHON 2018» – конкурс серед команд щодо перевірки патентної чистоти винаходів, корисних моделей, промислових зразків, ноу-хау на тему «Зроби винахід бізнесом».

            В Головному залі  проходили заходи за участі провідних експертів зі створення і впровадження інновацій, відомих іноземних фахівців з міжнародним досвідом. Один лише перелік тематики пленарних і секційних засідань і доповідачів здатний вразити як актуальністю проблематики, так і зірковим, у повному сенсі цього слова, складом спікерів. Так, викладачі та студенти змогли ознайомитися з державними та міжнародними програми підтримки бізнесу, інновацій та реалізованими інноваційними кейсами в державному секторі та бізнесі.

            Загалом, сповнені професійною інформацією, знайомствами та новими ідеями, делегація залишила захід, ставлячи за мету презентувати свої напрацювання на аналогічних заходах в майбутньому.

Ми висловлюємо подяку всім учасникам, відвідувачам, розробникам, вченим та співорганізаторам Міжнародного форуму «Іnnovation Market». Відвідування подібних заходів – одна із можливостей накопичення життєвого досвіду і знань.

Міні галерея


Березень
Травень