«Вільний мікрофон» ‒ студентський міні-конгрес

  • Дата публікації: 05.11.2018

1 листопада 2018 року учасники наукових гуртків кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки зібрались на студентський міні-конгрес «Вільний мікрофон» для обміну думками щодо сучасного стану фінансового та обліково-аналітичного забезпечення розвитку регіону. Відкрив міні-конгрес завідувач кафедри Максим Слатвінський та побажав учасникам успіху та творчої наснаги в подальшому пошуку істини ужвавій дискусії.

В обговоренні взяли участь студенти Наталя Бровко, Олена Кучеренко, Борис Чмут, Катерина Розумей, Аліна Починок, Анастасія Будна, Анна Шмалюх, Ганна Погорєлова та Вадим Олійник.

Учасники міні-конгресу ознайомили присутніх з результатами власних досліджень з питань організації міжбанківських розрахунків, формування фінансової політики, передумов інвестиційного розвитку, стану та ефективності страхування, належного ведення обліку на підприємствах та практики застосування положень бухгалтерського обліку.

«Інвестиційні та пов’язані з ними процеси знаходяться в центрі уваги економічної думки. З огляду на перспективу розвитку національної економіки питання інвестицій стає одним з головних, що потребують поглибленого дослідження», – зазначила у виступі учасниця гуртка «Інвестиційний клуб» Ганна Погорєлова.

Поділився результатами власних досліджень в сфері страхування Вадим Олійник, учасник наукового гуртка «Становлення та розвиток фінансової системи України»: «Страхування життястає провідним напрямом забезпечення захисту населення в сучасних економічних умовах та дає можливість громадянам попіклуватись про своє сьогодення».

Студенти вільно висловлювали своє бачення і думки, вступали в жвавій дискусії та вчилися досягти консенсусу. Майбутні бухгалтери та фінансисти отримали важливі практичні навички у веденні диспутів з професійної тематики та змогли зробити перший поступ в науці на міні-конгресі «Вільний мікрофон».

Міні галерея


Березень
Травень