Відбувся науково-практичний семінар «Сучасна парадигма фінансового менеджменту»

  • Дата публікації: 16.11.2018

За ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки 07 листопада 2018 року було проведено науково-практичний семінар «Сучасна парадигма фінансового менеджменту» з метою обговорення окремих аспектів й обміну результатами наукових досліджень і практичного досвіду, пов’язаних з методологією та інструментарієм фінансового менеджменту в сучасних умовах

Захід розпочався з вітального слова завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, професора Максима Слатвінського, який представив учасників семінару та окреслив тенденції фінансового менеджменту в Україні.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь фінансовий директор Групи компаній «OPTIMUS», кандидат економічних наук Олексій Демидов, директор Уманської філії ТОВ «Укравтозапчастина» Олена Рудь, доценти кафедри Микола Білошкурський та Оксана Вінницька, а також викладачі і студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Фахівці зосередили увагу присутніх на специфіці прийняття управлінських фінансових рішень в умовах ризику, організації кредитних взаємовідносин, контролі за виконанням планових фінансових показників підприємства, еволюції фінансового менеджментув сучасних умовах, а також проведено тренінг з технологій моделювання у фінансовому менеджменті.

Організований захід дав можливість учасникам ознайомитися з актуальною та корисною інформацією про сучасні особливості фінансового менеджменту, отримати відповіді на широке коло запитань за тематичними напрямами. Сподіваємося, що результати обговорених на семінарі питань знайдуть подальше застосування в навчальному процесі та практичній діяльності.

Міні галерея


Березень
Травень