Тиждень фінансиста та бухгалтера

  • Дата публікації: 07.11.2018

З 29 жовтня по 2 листопада 2018 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти було проведено комплекс заходів в межах традиційного проведення «Тижня фінансиста та бухгалтера».

З привітальним словом на відкритті тижня спеціальностей до студентів-першокурсників звернувся завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський, який побажав студентській молоді прекрасних студентських років, плідного навчання та подальшої успішної реалізації в обраній професії.

Науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки провели заходи, під час яких студенти змогли використати набуті практичні навички, виявити лідерські якості та навчитись працювати в команді.

Серед заходів: концепт-презентація «Моя майбутня професія: крок до успіху», кейс-гра «Дебет-Кредит», тренінг «Фінансові лайфхаки», студентський міні-конгрес «Вільний мікрофон» та Страховий бридж.

Концепт-презентація «Моя майбутня професія: крок до успіху» дала змогу студентам показати своє бачення майбутньої професії, навчитись висловлювати свою думку та проявляти власну позицію.

Проведення інтелектуальних заходів, кейс-гри «Дебет-кредит», квесту «Лабіринтами фінансів» та Страхового бриджу, сприяло формуванню творчого підходу до вирішення професійних проблем.

Під час тренінгу «Фінансові лайфхаки» студенти ознайомилися з тонкощами мистецтва формування та розпорядження особистим бюджетом, відкрили нові можливості ефективного примноження особистих заощаджень.

Студентський міні-конгрес дав можливість навчитися майстерно вести дискусії.

Завершальним етапом тижня спеціальностей стала посвята першокурсників. Студентам було вручено значки як ознаку належності до дружньої родини фінансистів та бухгалтерів, а окремих з них відзначено подарунками та грамотами за активну участь у проведених заходах.

Міні галерея


Березень
Травень