Туди, де народжується Coca-Cola

  • Дата публікації: 27.11.2018

В рамках виховного процесу, 22 листопада відбулась екскурсія на завод ІП «Coca-Cola Беверіджиз Україна» для студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Студенти побачили, як робляться напої та ознайомились з одним із найбільших заводів Європи з середини. 

Білий халат і прозора шапочка – ось дрес-код дня. Під час екскурсії студенти дізналися про те, як з’явився легендарний напій, як виглядала його реклама 100 років тому, побачили своїми очима, як зараз на стерильно чистому і високотехнологічному виробництві працюють люди, які виробляють легендарний напій Coca-Cola, а також інші продукти під всесвітньо відомими торговими марками.

Екскурсія виявилася пізнавальною та цікавою. Студенти ознайомилися із особливостями технологічного процесу виробництва безалкогольних напоїв та соків,  вимогами щодо якості та безпеки продукції, організацією процесу виробництва продукції, маркетинговою та соціальною політикою, управлінням відходами.

Позитивних вражень додали відвідування музею історії компанії та дегустація найпопулярніших напоїв

Бикова Анастасія: «Я вважаю, що ми дуже здорово провели час – тут були мої друзі і одні з моїх улюблених викладачів. Мені було цікаво дізнатися про легенду напою, як студентці спеціальності «Маркетинг». Все це місце було просякнуте атмосферою бренду Coca Cola, в тому числі і сам екскурсовод. Вона була бадьора і робила свій виступ інтерактивним, щоб усім було весело і цікаво».

Бурдужа Ірина: «Чесно? Вау-ефект. Все таке «брендоване» – червоні стіни, білі написи, символіка та скляні пляшки. Саме почуття єднання з чимось – це неймовірно. Особливо, коли поруч твої друзі. Справедливо кажуть, що Coca-Cola зближує. Ми посміхалися протягом всієї поїздки».

Наші студенти – це майбутні спеціалісти в міжнародних компаніях. Тому для них є важливим з перших днів навчання познайомитися на практиці з міжнародною компанією та організацією роботи.

Студенти та викладачі кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини дякують керівництву заводу ІП «Coca-Cola Беверіджиз Україна» за надану можливість познайомитися з виробництвом, а також керівництву ННІ економіки та бізнес-освіти в особі директорки Ольги Чирви, за можливість виїхати на завод в рамках освітнього проекту.

Міні галерея


Березень
Травень