Тренінг «Фінансові лайфхаки»

  • Дата публікації: 01.11.2018

30 жовтня в межах Тижня фінансиста та бухгалтера в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти проведено для студентів тренінг «Фінансові лайфхаки» під девізом: «Великі і маленькі одкровення про фінанси, які допоможуть по-новому поглянути на гроші».

Атмосфера на тренінгу була робочою та позитивною. Студенти під супроводом викладача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталії Станіславчук активно взялись до справи, беручи участь в дискусіях, роботі в групах з елементами ділової гри.

Під час тренінгу студенти ознайомились з тонкощами мистецтва формування та розпорядження особистим бюджетом та його важливими компонентами, як дохід і витрати; спробували планувати поточні видатки та виявляти майбутні життєві ризики; відкрили нові можливості ефективного примноження особистих заощаджень.

Студентська молодь, вирішуючи в командах поставлені перед нею завдання, змогла проявити свої особистісні та професійні якості, вміння згуртовано працювати в колективі.

У рамках тренінгу студенти інституту Наталія Бровко та Катерина Савченко представили учасникам міні-презентації «Студентські фінансові лайфхаки на кожен день».

Наприкінці заходу Вадим Олійник, студент спеціальності 071 «Облік і оподаткування», висловив загальну думку, що ми всі повинні уміти планувати, заощаджувати і уміло витрачати кошти. Це дасть нам можливість покращити якість власного життя.

Міні галерея


Лютий
Квітень