Студенти відвідали театральну виставу

  • Дата публікації: 26.11.2018

Мистецтво, як відомо, не тільки надихає та

звеличує, а й виховує та очищує людські душі.

Студентське життя, окрім навчання, цікаве й тим, що невпинно триває духовний розвиток кожної особистості. Адже коли, як не в цю прекрасну пору життя, людині дано пережити незабутні емоції, викликані музикою на концерті, палітрою кольорів на виставці у музеї чи під час перегляду театральної прем’єри. Колектив НН Інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла не оминає нагоди долучитися до прекрасного.

Студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» спільно з викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки відвідали виставу «У долі два крила» народного аматорського драматичного театру Будинку культури.

Перегляд театрального дійства дав можливість замислитися над одвічними людськими принципами, переосмислити істини: кохання і зрада, вірність дружби, жертовність і безкорисливість. Чуттєва та колоритна гра акторів, всіх, без винятку, не залишила байдужим жодного зі студентів-фінансистів.

Захоплені театральною грою викладачі та студенти залишились задоволені прекрасним вечором, подарованими мистецькими хвилинами та з нетерпінням очікують майбутніх вистав у виконанні театральних колективів міста.

 

Міні галерея


Березень
Травень