Студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти святкують Halloween

  • Дата публікації: 06.11.2018

31 жовтня у Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулося святкування всесвітньовідомого свята – Halloween.

Студенти вже не перший рік прикрашають поверх різними декораціями та готують цікаву інформативну програму свята.

В цьому році Студентська рада інституту організувала тематичний конкурс на кращий моторошний грим в стилі «Halloween». Креативна молодь представила оригінальні та цікаві ідеї, тому визначити переможців було складно, але серед різноманітних карнавальних образів хочеться виділити Людмилу Брунцеву, студентку 2 курсу спеціальності «Туризм», яка була одягнена та розфарбована з особливим художнім смаком.

Погодьтеся, дітей всіх часів і всіх народів завжди приваблюють казки про Бабу Ягу, чаклунів та відьом. Їм потрібні ці казки, щоб подолати певні дитячі страхи. Так само і свято Halloween, якщо воно правильно організоване, допомагає дітям позбутися різноманітних страхів через сміх і веселощі, під таким гаслом актив інституту помандрував до Уманського навчально-виховного комплексу “ЗОШ І-ІІІ ст. №7- колегіум”. Для школярів була підготовлена цікава розважальна програма, ігри та конкурси. Малеча залишилась задоволена візитом незвичних гостей.

Уманська Центральна бібліотека стала завершальним пунктом мандрів студентів інституту, де відбувалось розважальне свято з нагоди святкування «Halloween». Захід продовжили декламуванням віршів, різноманітними цікавими завданнями, кросвордами, конкурсами та іграми, під час яких студенти  та запрошені занурилися в атмосферу самого свята.

Закінчився захід чаюванням і спільною фотографією. Безумовно, було дуже весело! Всі студенти отримали заряд позитивної енергії, і це свято збережеться надовго в пам’яті і, звичайно ж, на фото.

Міні галерея


Лютий
Квітень