Ревізор у гуртожитку

  • Дата публікації: 09.11.2018

1 листопада 2018 року було проведено перевірку санітарного та естетичного стану кімнат гуртожитку університету. Перевірку очолювали заступник директора з виховної роботи Наталія Коган разом із завідувачем кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інною Поворознюк та студентами Русланом Ляшком, Юрієм Маціборчуком та Марією Діденко. Кімнати перевірялись за санітарним станом, художньо-естетичним оформленням, комфортністю умов для навчання і проживання, дотриманням правил внутрішнього розпорядку та порядку у місцях загального користування. Кращі кімнати отримали оцінку «Ревізор рекомендує».

Визначити переможців було непросто, оскільки всі кімнати знаходяться у належному стані, а відомо, що гуртожиток для студентів – це друга домівка, тому кожен намагався зробити власну кімнату затишною та охайною.

Приємно було бачити, що студенти підтримують порядок і покращують побутовий стан своїх кімнат. Зокрема, кімната №332 гуртожитку №1 та кімната №105 гуртожитку №2 отримали відзнаку «Ревізор рекомендує», а кімната №342 гуртожитку №1 була обрана для участі у загальноуніверситетському конкурсі перевірки стану кімнат та умов проживання в гуртожитку.

Мешканцям гуртожитку побажали дотримуватися чистоти і порядку в кімнатах, а студенти, кімнати яких отримали негативну оцінку, зобов’язалися виправитись і показати кращі результати наступного разу.

Дякуємо нашим студентам за участь у конкурсі, бажаємо їм і далі підтримувати високий рівень комфорту проживання і навчання в гуртожитку.

Міні галерея


Лютий
Квітень