Правильний вибір професії – це ключ до щасливого життя

  • Дата публікації: 27.11.2018

23 листопада 2018 року в НН Інститут економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на День відкритих дверей завітали майбутні абітурієнти з різних областей України.

Для гостей проводились оглядові екскурсії навчальними кабінетами, лабораторіями і науково-методичними центрами, комп’ютерними і танцювальними класами, спортивним, тренажерним, тенісним залами.

Захід розпочався традиційною презентацією НН Інституту економіки та бізнес-освіти, показом відеофільмів про університет та інститут.

Ольга Бовкун, заступник  директора інституту з профорієнтаційної роботи розповіла майбутнім абітурієнтам про основні зміни у вступній кампанії 2019 року, а також зазначила, що правильний вибір професії – це ключ до щасливого життя.

Під час зустрічі присутні дізналися про особливості навчання в інституті, можливості майбутнього працевлаштування, програми міжнародного стажування,  спектр освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців в інституті та про найбільш яскраві події студентського життя.

Зацікавили гостей університету і презентації програм подвійного диплома, зокрема, безкоштовне паралельне навчання в партнерських навчальних закладах.

На завершення заходу викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталією Побережець було проведено авторський тренінг «Time management». Основним завданням тайм-менеджменту є ефективне планування робочого часу, знаходження тимчасових ресурсів, розстановка пріоритетів і контроль виконання запланованих завдань. Правильне управління власним часом допомагає прискорити досягнення поставлених цілей, розвити навички багатозадачності, активізувати внутрішній потенціал.

На такій прекрасній ноті відбулось завершення заходу, майбутні абітурієнти отримавши масу позитивних емоцій, повернулись до своїх шкіл, зрозумівши, що на них тут чекає не тільки прекрасне студентське життя, якісна освіта, а й можливість побудувати гарну кар’єру  і стати справжнім  майстром своєї справи!

Міні галерея


Березень
Травень